Pregled stranice

Prospecto.hr okuplja sve promocije, popuste i ponude glavnih trgovačkih lanaca u hrvatski na jednom mjestu. Osim brošura i kataloga, vaš omiljeni portal za uštedu novca vam nudi sve aktuelne promocije u supermarketima, trgovinama kućanskih aparata kao i namještaja, računala, kozmetike, odjeće i opreme za vaš dom i vrt. Sve promocije  dostupne na Prospecto.hr se ažuriraju svakodnevno, posebno za vas – naše mušterije, koje vole kupovati povoljno i sigurno.

Bacite oko na specijalni promocije televizora, perilica suđa, hladnjaka, prijenosnih računala, PC računala, mobilnih telefona i još mnogo toga. Možete biti sigurni da ste vaš proizvod kupili po povoljnoj cijeni. Samo u Prospecto.hr možete pronaći kataloge, brošure, promocije i ponude na jednom mjestu! Naša web stranica zatvara krug unosne kupovine. Sa nama ćete prvi čuti o unosnim promocijama i ponudama u svim glavnim prodajnim lancima u vašoj zemlji. Nije važno da li kupujete hranu, namještaj ili opremu, samo provjerite promocije koje nudimo i uštedite novac.

 

U svrhu osiguravanja kvalitete usluge, Prospecto.hr koristi kolačiće, neki od njih su potrebni da bi Prospecto.hr postojao. Možete lako upravljati kolačićima u bilo kojem trenutku u postavkama preglednika. Saznajte kako u postavkama. Saznajte kako u postavkama

Razumio sam