Često postavljana pitanja

Ispod ćete pronaći popis najčešće postavljanih pitanja. Ako ne možete pronaći odgovor koji vas zanima, kontaktirajte nas. Vaše mišljenje i preporuke su nam značajni.
Što je Prospecto.hr?
Prospecto.hr je web stranica koja prikuplja najnovije brošure i kataloge svih većih trgovina u zemlji. Ovdje ćete pronaći kataloge supermarketa kao što su Konzum, Metro, Kaufland i Lidl, kao i trgovina koje prodaju električne uređaje, kao što su Pevec i Alles, te trgovine koje prodaju kozmetiku, namještaj, odjeću i sve što vam padne na um. Sve kataloge koji su postavljeni na našu stranice redovno ažuriramo, tako da su informacije uvijek nove i važeće.
Kako da pronađem brošuru koju tražim?
Najbrži način da pronađete brošuru ili katalog koji vam je potreban je korištenje obrasca za pretraživanje koji se nalazi na vrhu web stranice. Osim pomoću tražilice, kataloge možete pronaći i pomoću izbornika kategorija koji je dizajniran tako da bude što kraći i specifičniji. Nakon odabira kategorije trgovine koja vas zanima, odaberite trgovinu koju tražite i tamo ćete pronaći najnovije kataloge. Pretraživanje možete i uz pomoć mape stranice.
Da li trebam plaćati korištenje Prospecto.hr?
Usluge koje Prospecto.hr pruža su uvijek bile i uvijek će biti besplate!
Ja sam vlasnik trgovine i želio bih da se moja brošura postavi na Prospecto.hr. Kako to učiniti?
Da biste dodali vašu trgovinu ili katalog, molimo vas da posjetite “Add a store“ stranicu.
Kako kontaktirati Prospecto.hr tim?
Da biste nas kontaktirali, posjetite našu “Contacts” stranicu.

U svrhu osiguravanja kvalitete usluge, Prospecto.hr koristi kolačiće, neki od njih su potrebni da bi Prospecto.hr postojao. Možete lako upravljati kolačićima u bilo kojem trenutku u postavkama preglednika. Saznajte kako u postavkama. Saznajte kako u postavkama

Razumio sam