Privacy Policy

 

Politika korištenja HTTP Kolačića

 

1. Opći uvjeti.

 

Platformu za Prospecto.hr je razvio Prospecto Group jsc. Naš je glavni cilj pomoći korisnicima/ama da brzo i jednostavno pronađu najnovije promotivne akcije u njihovim gradovima. Korisnici/e mogu posjetiti ovu internet stranicu znajući da su njihovi osobni podaci potpuno zaštićeni. Informacije koje prikupljamo koristimo uglavnom u statističke svrhe. Ovo nam omogućuje kontinuirano optimiziranje i izmjene internetske stranice prema zahtjevima i interesima korisnika/ca.

Kategorije osobnih podataka prikupljenih i obrađenih od strane Prospecto.hr

Prospecto.hr u svojstvu administratora osobnih podataka obrađuje samo one osobne podatke svojih KORISNIKA, budući da su potonji kao fizička lica eksplicitno obaviješteni ili su iskazali svoju spremnost i dali svoj formalni pristanak.

Prospecto.hr prikuplja i obrađuje samo one podatke takozvanog "Normalnog" tipa u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka

Prospecto.hr ne prikuplja i ne obrađuje takozvane "osjetljive osobne podatke"

Prikupljanje informacija

Mi prikupljamo vaše podatke prilikom registriranja na našu web stranicu, prilikom pretplate na značajku "Primite e-mail obavijesti", prilikom vaše prijave i/ili odjave sa vašega naloga. Prikupljanje može uključivati: ime, e-mail, spol, broj telefona, geografsku lokaciju, IP adresu, adresa, datum rođenja, ponašanje korisnika na web stranici.

Osim toga, podaci iz vašega kompjutera i preglednika su automatski primljeni i sačuvani, uključujući tu vašu IP adresu kao i zatraženu stranicu za učitavanje.

Mi također možemo promatrati određene informacije o vama kada posjetite i komunicirate sa bilo kojom od naših usluga. Ove informacije uključuju značajke koje koristite; linkove koje slijedite; često korištene termine u pretrazi; i kakvu interakciju imate sa našim drugim uslugama.

Dodatne informacije koje također možemo dobiti su bilo koji sadržaji objavljeni putem Prospecto.hr. To može uključivati: mišljenja, recenzije i preporuke, dijeljenja na društvenim mrežama ili odgovore u upitnicima koji se nalaze na Prospecto.hr.

Transparentnost i svrsishodnost korištenja osobnih podataka od strane Prospecto.hr

Prospecto.hr pruža javne usluge koje su svima dostupne. Sve ono što pružamo našem auditoriju ima za cilj da poveća dodatnu vrijednost za svakog korisnika naše web stranice.

Više prilagođene usluga od strane Prospecto.hr

Imamo dojam da što više znamo o vama, to ćete vi dobiti specifičnije i osobnije korisničko iskustvo dok pregledavate našu web stranicu.

To uključuje:

Pristup sadržaju koji vam je preporučen;

Pristup sadržaju u skladu sa vašom lokacijom;

Garanciju da ćete dobiti sadržaj relevantan vašoj dobi.

Što naša Politika privatnosti uključuje?

Naša politika privatnosti obuhvaća sve vezano za prijem, obradu i pohranu osobnih podataka.

Transparentnost - mi uvijek pojašnjavamo kakvu vrstu informacija trebamo i pohranjujemo. Mi prikupljamo i obrađujemo podatke isključivo u cilju:

Pružanja bolje usluge;

Povećanja učinkovitosti korištenja naših usluga;

Jamčimo da su naše odgovornosti u korist potreba potrošača.

Izbor - ovisi o vama kako ćete koristiti usluge koje mi pružamo. Svoje podatke možete izbrisati u bilo kojem trenutku.

Povjerenje - kako je vaše povjerenje nama od velike važnosti, vaši podaci se pohranjuju na strog i siguran način. Osim toga, mi ne dajemo bilo kakve podatke neprovjerenom partneru ili vanjskim izvorima.

Za što se koriste vaši lični podaci?

Kako mi koristimo informacije koje prikupljamo, djelomično zavisi od toga: koje usluge koristite, od načina na koji ih koristite i vaših pojedinosti koje dijelite sa nama. U nastavku su navedene specifične svrhe za koje se koriste prikupljeni podaci.

Za svrhe istraživanja i razvoja

Mi smo uvijek u potrazi za načinima kako da naše usluge učinimo boljim, bržim, sigurnijim, više integriranim i korisnijim za naše korisnike. Mi koristimo kolektivne metode da bismo razumjeli kako ljudi koriste naše online usluge, da otkrijemo probleme, kao i da utvrdimo trendove, korištenje, poslovne modele i područja za proširenje i poboljšanje naših usluga. Prije nego implementiramo novu značajku, mi je također testiramo i analiziramo uključujući u to dio naših korisnika.

Usluga "E-mail obavijest"

je personalizovana obavijest putem vašeg ličnog e-maila o najnovijim promotivnim digitalnim brošurama na Internetu ili lokalnih brendova.

Podaci koje prikupljamo uključuju sljedeće: imena, e-mail adrese, spol, grad. Cilj nam je da prilagodimo uslugu uz pomoć prikupljenih gore navedenih podataka. To uključuje:

E-mail obavijesti o svim novim dostupnim promotivnim brošurama;

E-mail obavijesti o novim promotivnim ponudama iz odabranih brendova;

E-mail obavijesti o svim promjenama koje su se dogodile u značajkama Prospecto.hr, uslugama i uvjetima korištenja

Prilagodbu usluga prema vašim specifičnim postavkama

Usluga "Kreiranje profila"

Korištenje značajke "Korisnički profil". U ovom obrascu trebaju biti popunjeni: imena, e-mail, spol, grad. Možemo pohraniti i sljedeće dodatne podatke: broj telefona, adresa i datum rođenja.

Spomenuti podaci se prikupljaju kako bi pružili usluge koje su prilagođene i korisne za svakog korisnika stranice.

Možemo koristiti podatke o e-mail obavijestima u vezi sa bilo kojom promjenom koja može biti primijenjena na značajke Prospecto.hr, usluge i uvjete korištenja.

Tvrtka može koristiti broj telefona kako bi pružila pojedinačne i druge odgovarajuće ponude, te kao i za izravnu komunikaciju kako bi poboljšala implementiranje usluga.

Prospecto.hr neće dostavljati podatke korištene u "Korisničkom profilu" trećim licima u bilo kojem sveobuhvatnom i specifičnom obliku.

Prijava i autorizacija profila putem Facebook naloga kroz koji je bilo koji korisnik suglasan da Prospecto.hr pristupi gore navedenim informacijama. Ono što ga razlikuje od kreiranja uobičajenog profila je u tome što ne morate upisati e-mail adresu, korisničko ime i lozinku.

Također, postoji i opcija da dodate profilnu fotografiju i druge detalje u informacije kojima mi imamo pristup, kao što su preferirani brendovi i proizvodi. Mi pratimo vaše postavke putem dodatnih postavki u značajki "Korisnički profil" kako bismo vam pružili najpovoljnije usluge, koje nastojimo prilagoditi u skladu sa vašim potrebama.

Registriranje profila se temelji na važnim pravilima koja se slijede na Prospecto.hr, kao što je navedeno ispod:

Osobni nalog se ne može prenijeti na treće osobe. Zabranjeno je da jedna osoba koristi više profila i to je protivno Prospecto.hr pravilima.

Oglašavanje i privlačenje naših korisnika našim uslugama:

Možemo koristiti vaše kontaktne podatke i informacije o iskustvu korisnika na našoj stranici kako bismo vam slali promotivne poruke koje vas mogu posebno zanimati. To uključuje: e-mail poruke, oglase Prospecto.hr i/ili stranica drugih tvrtki i aplikacija, kao i oglašavanja na platformama kao što su Facebook i Google. Cilj ovih poruka je da potaknu vaše sudjelovanje i povećaju pogodnosti iz usluga naše stranice, uključujući informacije o novim svojstvima, upitima, biltenima i događajima za koje mislimo da bi vas mogli interesirati. Također razmjenjujemo informacije o: novim ponudama proizvoda, promocijama i natjecanjima. Možete kontrolirati prijem tih poruka kako je opisano u uvjetima svake komunikacije.

Koliko dugo mi čuvamo dostavljene podatke?

Obično, dostavljene podatke čuvamo onoliko dugo koliko korisnik želi da koristi uslugu.

Ako, u periodu od 5 godinа, nemamo nikakve podatke o ulasku u profil ili e-mail, možemo uzeti u obzir da više niste zainteresirani za usluge koje pružamo, te možemo obrisati vaše podatke iz naše baze podataka.

Kako prikupljamo sve osobne podatke.

Prikupljanje osobnih podataka obično se vrši putem web obrasca koji se nalazi na Prospecto.hr. Neke usluge zahtijevaju dodatne potvrde putem e-maila.

Prospecto.hr nije odgovoran za bilo kakve podatke upisane izvan stranice na bilo koji način povezane sa tvrtkom.

Kako čuvamo vaše podatke?

Poduzeli smo tehničke i organizacijske postupke za zaštitu vaših podataka od gubitka, manipulacije ili neovlaštenog pristupa. Stalno prilagođavamo naše mjere sigurnosti u skladu sa tehnološkim napretkom. Sve informacije su poslane putem forme sa SSL enkripcijom.

Za pohranu podataka, Prospecto.hr koristi samo servere koji su potvrđeni u skladu sa standardima za sigurnu pohranu osobnih podataka. Serveri su smješteni u Bugarskoj. Prospecto.hr nema fizičke zapise osobnih podataka. Proces prenosa podataka sa jedne platforme na drugu je potpuno automatiziran. Nikakvi osobni podaci nisu preneti putem fizičkih izvora.

Svaka osoba sa pristupom osobnim podacima, po zakonu je dužna čuvati tajnost i izravno je zakonski odgovorna za zaštitu svih osobnih podataka koji su joj postali poznati.

Bez obzira na mjere zaštite koje su napravljene da zaštite osobne podatke korisnika, ne postoji sigurnosni sustav koji ne može biti prevladan. Zbog inherentne prirode Interneta, mi ne možemo jamčiti da su dati podaci pohranjeni online apsolutno i bezuvjetno zaštićeni od zlonamjernih napada.

Prospecto.hr snosi odgovornost samo za štete uzrokovane:

Namjerno ili zbog grube nemarnosti od strane Prospecto.hr ili njegovih ovlaštenih predstavnika.

Kako mogu vidjeti koji su osobni podaci o meni sačuvani?

U bilo kojem trenutku, svaki korisnik ima pravo da zahtjeva informacije o tome koje podatke mi pohranjujemo. Ako su podaci netočni, nepotpuni ili beznačajni, možete zatražiti da budu ispravljeni ili uklonjeni. Mi ne možemo ukloniti podatke u slučajevima kada Zakon zahtjeva da informacije budu pohranjene, na primjer računovodstvena pravila, ili kada postoje drugi opravdani razlozi za pohranu podataka, kao što su dugovanja. Možete povući svoj pristanak za korištenje vaših podataka u marketinške svrhe u bilo kojem trenutku.

Za bilo kakva pitanja koja se tiču vaših osobnih podataka, možete se obratiti putem [email protected]

Odgovor ćete dobiti od nas u roku od 2 tjedna.

Dijeljenje osobnih podataka s trećim stranama.

Naša tvrtka preuzima na sebe korištenje osobnih podataka unutar organizacije, osim ukoliko razmjena informacija nije zahtijevana.

U takvim slučajevima, u obzir se uzimaju slijedeće okolnosti:

Ako se od nas traži ili ako je dana dozvola od strane korisnika

Dijelimo konsolidirane informacije sa trećim stranama koje nam pomažu u radu, snabdijevanju, poboljšanju, integriranju, prilagođavanju, održavanju i ostvarivanju naših usluga.

Prema dogovoru o prijemu marketinških e-mailova i osobnih usluga, kako bismo vam prikazali relevantne poruke, Prospecto.hr ponude ili informativne materijale putem društvenih mreža.

Ako se pojavi zakonska obaveza ili ako utvrdimo da je to neophodno, u slučaju zaštite naših vlastitih prava.

Linkovi do stranica trećih strana: Prospecto.hr može sadržavati linkove koji vode do drugih web stranica ili usluga čija se pravila privatnosti mogu razlikovati od naših. Ako pružite informacije bilo kojoj stranici od ovih trećih strana, podaci podliježu njihovim pravilima privatnosti, a ne našim. Preporučamo pažljivo pregledavanje izjave o privatnosti svake web stranice koju posjetite.

Kako mogu spriječiti pristup mojim osobnim podacima?

Svaki korisnik lako može obrisati svoj nalog na Prospecto.hr i također odbiti da prima marketinški i svaki drugi materijal te vrste.

Brisanje korisničkog profila obavlja se prijavom na svoj osobni nalog i odabirom opcije "Izbriši profil" u polju "Postavke".

Ako izbrišete svoj osobni profil, možete izgubiti informacije o svom nalogu, sve dostupne postavke, kao i sve dodatne informacije koje ste naveli.

Poništavanje pretplate na neželjene marketinške poruke se obavlja odabirom "Otkazati pretplatu" gumb koji se nalazi u svakom primljenom e-mailu i potvrdom na Prospecto.hr sustavu.

Svaki korisnik koji je prethodno dao suglasnost za korištenje njegovih osobnih podataka, može u svakom momentu ostvariti svoje pravo da podaci budu zaboravljeni. Ova opcija briše sve osobne podatke, u smislu ove politike privatnosti.

"Zaboravi me" opcija je dostupna u svakom korisničkom profilu unutar polja "Postavke" i kroz e-mail poslan od strane Prospecto.hr.

2. Politika korištenja HTTP kolačića na Prospecto.hr

HTTP kolačići su kratki dijelovi teksta koje internetske stranice pohranjuju kroz vaš preglednik. Njihova upotreba je započela sredinom 90-ih, a HTTP kolačići trenutačno predstavljaju jednu od najčešće korištenih internet tehnologija. Oni ne mogu širiti viruse niti dopustiti pristup vašem hard disku. Stoga, mi ne možemo pročitati nikakve podatke pohranjene na vašem hard disku čak i ako se kolačići tamo pohranjuju.

Osnovne funkcije internetskih stranica se oslanjaju na HTTP kolačiće. Zahvaljujući njima, primaju se informacije i online oglasi koje ćete najvjerovatnije naći zanimljivima ili prikladnima. Sa druge strane, bez HTML kolačića ne možete kupovati preko interneta, jer se oni koriste za pohranjivanje stavki koje stavite u vašu košaricu za kupovinu.

HTML kolačići koji se koriste u Prospecto.hr ne prikupljaju vaše niti bilo kakve druge osobne podatke, a ne mogu nanijeti štetu vašem osobnom računalu, tabletu ili mobilnom telefonu. HTML Kolačiće koristimo kako bismo vam omogućili optimalnu upotrebu interneta i, sa druge strane, poboljšali učinkovitost i funkcionalnost naše stranice. Ovaj odjeljak naših pravila privatnosti daje jasne i sveobuhvatne informacije o HTTP kolačićima i svrhama u koje ih upotrebljavamo.

 

Kakve podatke pohranjuju HTTP kolačići?

HTTP kolačići obično pohranjuju:

  • URL internet stranice sa koje dolazi;
  • Vrijeme isteka kolačića ili vremensko razdoblje tokom kojeg će ostati na vašem osobnom računalu ili telefonu;
  • Vrijednost - obično slučajno generirani jedinstveni broj.

Koliko dugo kolačići ostaju na vašem računalu?

  • Sesijski kolačići - ovi kolačići su uključeni sve dok se preglednik ne zatvori. Nisu pohranjeni na hard disku i obično se koriste za praćenje stranica koje posjećujete kako bi prilagodili podatke dobijene o jednoj od vaših posjeta.
  • Trajni kolačići - ovi kolačići se pohranjuju na vašem hard disku dok ih ne izbrišete ili oni ne isteknu. Oni se, na primjer, mogu upotrijebiti za spremanje vaših postavki i preferenci na posjećenoj internet stranici.

Prihvaćanje

Korištenjem ove internet stranice prihvaćate da Prospecto.hr može pohraniti HTTP kolačiće na vašem računalu ili mobilnom uređaju.

Kako mi koristimo HTTP Kolačiće?

HTTP kolačići za Prospecto.hr imaju važne funkcije:

oni registriraju preferirane postavke korisnika u korištenju određene internet stranice i pružaju personalizirani i bolji sadržaj. Kada kupujete preko interneta oni mogu npr. pohraniti stavke koje ste vi stavili u košaru za kupovinu tako da, kada upotrebljavate našu podršku za korisnike, oni vam daju mogućnost odabira uređaja i traženje odgovora na vaša pitanja što je brže moguće.

Druga vrsta kolačića nam pomaže da shvatimo kako korisnici koriste naše internet stranice. Ove informacije nas podupiru u optimizaciji naših internet projekata. Ovi kolačići mogu prikazivati vrijeme i trajanje korištenja kao i informacije o tome kako korisnici pregledaju našu internet stranicu. Važno je još jednom naglasiti da HTTP kolačići ne pohranjuju vaše osobne podatke. Iz ovog razloga naš Odjel za marketing ne može da vas identifikuje tokom korištenja alata za analizu internetskih stranica. U ovom slučaju važne informacije koje dobijamo su sljedeće vrste: koliko vremena je potrebno za učitavanje određene stranice ili koju vrstu informacija korisnici najviše pretražuju, kao i vrijeme i trajanje korištenja i informacije o načinu na koji korisnici pretražuju internetsku stranicu. Ovi kolačići su također korisni kad god internet stranica ne radi pravilno. U takvim slučajevima kolačići nam pomažu da pronađemo i riješimo problem.

Treću vrstu kolačića upotrebljavamo kako bismo odlučili gdje da pozicioniramo naše on-line oglase i odredili njihovu učinkovitost. Njihova zadaća je da nas obavijeste kada bilo koji od naših oglasa, postavljen na drugu internet stranicu (npr. Google, Yahoo i dr) proslijede korisnika na Prospecto.hr. Kao i kod druge dvije vrste, ni ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke.

 

 

Vrste kolačića koje Prospecto.hr koristi

Kolačići koje koristimo se mogu podijeliti u dvije kategorije. Prva uključuje kolačiće koje smo postavili kao "first-party Cookies" i druge - kolačići koje su postavili naši partneri ili "third-party Cookies".

First-Party Cookies

Osnovna funkcionalnost naše internet stranice ovisi uglavnom o kolačićima koje smo mi postavili. Oni uključuju analitičke kolačiće koji nam pomažu u prebrojavanju broja korisnika koji posjećuju određenu stranicu, kao i pohranjivanje preferenci naših korisnika te praćenje njihovog kretanja i aktivnosti na našoj stranici te pohranjivanje stavki odabranih od strane kupaca na našoj stranici.

Third-Party Cookies

Ovi kolačići su postavljeni od strane THIRD PARTIES ili naših odabranih partnera. Ni ovi kolačići ne prikupljaju niti šalju vaše osobne podatke. Online upitnici ili live chat programi koji vam pomažu da dođete do odgovora na pitanja koja vas zanimaju su neke od usluga koje ovi kolačići aktiviraju. Oglašavačke mreže koje upotrebljavamo također mogu koristiti kolačiće koji im pomažu pri sakupljanju korisnih informacija u vezi sa postavljanjem on-line oglasa na najprikladnija mjesta.

Social Networks Cookies

Za dijeljenje određenih dijelova naše internet stranice možete koristiti društvene mreže kao što su Facebook i Twitter. Korisno je znati da ove i slične društvene mreže koriste svoje kolačiće. Zato biste možda htjeli pretražiti njihove internet stranice kako biste saznali više o njihovim pravilima o korištenju kolačića.

Upravljanje kolačićima

Najpopularniiji preglednici vam omogućuju upravljanje kolačićima. Vi možete odabrati da li ćete prihvatiti ili odbiti sve kolačiće ili samo određene vrste kolačića.

Šta se dešava ako odbijete sve kolačiće?

Moći ćete koristti neke dijelove naših internet stranica, uključujući mnoge stranice koje sadrže podatke o najnovijim Prospecto.hr proizvodima. Ali ako odbijete sve kolačiće, neki od korisnih odjeljaka neće funkcionirati. Na primjer, nećete moći upotrebljavati našu on-line podršku niti kupovati. Osim toga, nećete se moći registrirati za on-line jamstvo na Prospecto.hr ili se prijaviti na svoj račun.

Kako upravljati kolačićima u različitim preglednicima?

Za više informacija u načinu na koji možete upravlajti kolačićima u osnovnim internet preglednicima, molimo vas da koristite linkove u nastavku. Ove stranice ne pripadaju Prospecto.hr i sve su ispisane na Engleskom jeziku (većina njih, međutim, pruža mogućnost odabira različitih jezika).

 

 

PC i Mac računala

Mobilni uređaji

Različiti BlackBerry uređaji se mogu razlikovati u smislu uputa, no gore navedena veza sadrži informacije o svim priručnicima za Blackberry uređaje). U slučaju da korisnite preglednik koji nije naveden, molimo provjerite dokumentaciju uređaja ili on-line pomoć za više informacija.

Niste sigurni koji preglednik imate? Saznajte:

 

PC računalo: otvorite vaš web preglednik i kliknite na "Help" gumb u gornjem dijelu prozora preglednika. Zatim odaberite "About". Informacije o vašem pregledniku bi se trebale pojaviti na vašem zaslonu.

Mac računala: otvorite preglednik i kliknite na njegovo ime u gornjem dijelu zaslona (npr. "Safari" ili "Firefox"). Zatim odaberite "About". Informacije o vašem pregledniku bi se trebale pojaviti na vašem zaslonu.

 

Mobilni uređaji: Provjerite naziv aplikacije koju otvarate prilikom surfanja internetom.

Više informacija o upravljanju kolačićima

www.allaboutcookies.org je koristan resurs koji sadrži vrlo detaljne informacije o kolačićima i načinima upravljanja sa njima..

U slučaju da želite saznati više o zaustavljanju preusmjeravanja i targetiranju vašeg ponašanja, posjetite Inicijativu za mrežno oglašavanje (Network Advertising Initiative), na adresi www.networkadvertising.org/managing/opt_out.asp.

Ne želite primati kolačiće?

Ako ne želite da koristimo kolačiće ili ih ne želite primiti, kada posjetite Allcaatalogues.co.za možete instalirati dodatak preglednika za isključivanje usluge Google Analytics (Google Analytics Opt-out Browser Add-on).

Veza ka drugim internet stranicama

Imajte na umu da Prospecto.hr nije odgovoran za sadržaj drugih/vanjskih internet stranica. Redovno ažuriramo linkove naših internet stranica, ali ponekad sadržaj vanjskih stranica neće biti ažuriran ili precizan.

3. Koje podatke prikupljamo i zašto

Prikupljamo podatke o korištenju kao što su IP adresa vašeg računala, vrijeme i datum, količina prenesenih podataka, internet stranice preko kojih ste došli na našu internet stranicu i informacije o operativnom sustavu i pregledniku koji koristite.

 

 

Ova internet stranica koristi:

-          Dodaci za Facebook i Google+:

Naša internet stranica koristi dodatke stranica društvenih mreža, posebno za "Like" gumb. Internet stranicom provajdera, tj. Facebook.com upravlja Facebook Inc., 1601 South California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA. Dodaci su obično označeni logom Facebooka.

 

Uz Facebook dodatke, takođe koristimo i dodatke za Google+ (provajder: Google Inc., Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA).Ako posjetite našu internet stranicu, preglednik će stvoriti vezu sa serverima Facebooka, informacije će biti prenesene na Facebook, čak i ako niste prijavljeni na vaš profil i bez obzira na činjenicu da zapravno niste aktivirali dodatak, tj. niste ga kliknuli.

 

Ako ste prijavljeni na vaš Facebook profil tokom boravka na našoj internet stranici, Facebook može povezati pristup stranici sa vašim profilom. Ako kliknete "Like" gumb vaš postupak će se prenijeti na Facebook, a podaci će biti pohranjeni tamo, tako da možete dijeliti ono što vam se "sviđa" sa svojim prijateljima na Facebooku. Ne možemo regulirati prirodu i količinu prenesenih podataka na Facebooku. Nadalje, ne znamo točno koji vam se podaci prenose na Facebook i za koje svrhe ih Facebook koristi. Vaša IP adresa se prenosi i, prema tvrdnjama Facebooka, informacije o internet stranici koju ste posjetili, datum i vrijeme vaše posjete i druge informacije o vašem pregledniku. Više informacija o Facebooku možete pronaći na http://www.facebook.com/help/?faq=186325668085084

 

Ako ne želite da Facebook povezuje vašu posjetu našoj stranici sa vašim Facebook profilom, morate se odjaviti prije nego što posjetite našu stranicu.

 

-          Facebook Connect

Facebook Connect je aplikacija koja našim korisnicima omogućava interakciju na našoj internet stranici putem njihovog Facebook računa. Glavna funkcija je korisnicima omogućiti što lakši pristup našoj internet stranici..

 

-          Facebook Custom Audience

 Facebook Custom Audience je tip publike koju stvaramo od naših postojećih kupaca na Facebooku. Sa ovako odabranom publikom mi možemo dosegnuti korisnike koje već znamo sa oglasima na Facebooku.

 

-          DoubleClick

Uslugu Google DoubleClick koristimo za mjerenje učinkovitosti i izvedbu naših internet marketinških kampanja. Dozvolite nam da vam objasnimo kako to funkcionira.

Na primjer, DoubleClick upotrebljava ID-ove kolačića kako bi zadržao zapisnik o tome koji se oglasi prikazuju na kojim preglednicima. Kada dođe vrieme za postavljanje oglasa na pregledniku, DoubleClick može iskoristiti preglednikov ID kolačića kako bi provjerio sa DoubeClickom koji su oglasi već isporučivani na taj preglednik. Tako ih upotrebljavamo da bismo izbjegli prikazivanje oglasa koje je korisnik već vidio. Ne prodajemo sakupljene podatke trećim stranama (THIRD PARTY), a DoubleClick kolačići ne sadrže nikakve osobne podatke.

-          Newsletter

Da biste se pretplatili na naš newsletter trebate nam samo poslati vašu e-poštuime, rod, grad. Ne morate praviti osobni profil.

Vašu pretplatu možete otkazati u bilo kojem trenutku. Vaša e-pošta će odmah biti deaktivirana i uklonjena sa našeg popisa i nećete više primati naše biltene.

Ako ste korisnik e-pošte, Prospecto.hr će možda koristiti vaš korisnički ID u kombinaciji sa Google Universal Analytics i Google Analytics za praćenje i analizu stranica koje koristite. To činimo samo kako bismo bolje razumjeli način na koji koristite internet stranicu i druge usluge, sa ciljem stvaranja poboljšanja za sve korisnike stranice Prospecto.hr. Takođe želimo da prilagodimo naše poslovne i marketinške aktivnosti uopšte, ali i posebno za vas. Kolačići Google Analyticsa ne daju stranici Prospecto.hr bilo kakve osobne podatke.

-         Google Adwords Conversion (oglašavanje)

Conversion tracking (praćenje pretvorbe) je alat koji izdavačima pruža informacije o tome što se dešava nakon što kupac klikne na njihov oglas - bez obzira na to da li su kupili proizvod, prijavili se za vaš bilten, nazvali vašu tvrtku ili preuzeli aplikaciju. Kada kupac izvrši radnju koju ste vi definirali kao vrijednu, onda se radnje ovih kupaca nazivaju pretvorbe/konverzije.

-          Google Analytics

Ova internet stranica koristi Google Analytics, uslugu analize koju pruža Google Inc. ("Google"). Google Analytics upotrebljava kolačiće, tekstualne datoteke pohranjene na vašem računalu, kako bi pomogla internet stranici da analizira kako korisnici koriste internet stranice. Informacije koje generiraju kolačići o tome kako vi koristite internet stranicu bit će preneseni i pohranjeni od strane Googlea na serverima u Sjedinjenim Državama. Želimo vas obavjestiti da Google Analytics na ovoj stranici sadrži kod „gat._anonymizeIp();” koji jamči anonimno snimanje IP adresa (maskiranje IPa). Da bi se održala anonimnost IP adresa koje posjećuju ovu stranicu, Google će skratiti vašu IP adresu unutar EU i EEA. Samo u iznimnim slučajevima će se puna IP adresa prenositi na Googleov server u SAD-u i skraćivati tamo.

Više informacija o Googleovim pravilima o privatnosti možete pronaći na ovoj adresi: http://www.google.com/intl/co.za/policies/privacy/

Google Analytics za Display Advertisers - upotreba kolačića

Za klijente koji upotrebljavaju značajke Googly Analytics Display advertiser usluge, kao što je ponovni marketing (REMARKETING), DoubleClick kolačići trećih lica se koriste uz druge kolačiće opisane u ovom dokumentu. Više informacija o ovom kolačiću potražite u Često postavljanim pitanjima (FAQ) o privatnosti Google Advertisinga..

-          Google AdSense

Google koristi oglašavačke oglašavačke tvrtke za objavljivanje oglasa kada posjetite našu internet stranicu. Google koristi kolačiće za postavljanje oglasa na ovoj stranici. Korisnici mogu onemogućiti upotrebu DART kolačića tako što će posjetiti Google oglas i prihvatiti pravila o privatnosti za sadržajnu mrežu. Ove tvrtke mogu koristiti informacije o vašim posjetima ovoj i drugim internet lokacijama (ne uključujući vaše ime, adresu, e-mail ili telefonski broj), kako bi vam pružili oglase o robi i uslugama koje vas zanimaju. Za više informacija kliknite ovdje.

 

-          Google Analytics for Display Advertisers – upotreba kolačića

Za klijente koji upotrebljavaju značajke Google Analytics Display Advertiser usluge, kao što je ponovni marketing (remarketing), uz kolačiće koji su već opisani u ovom dokumentu, koristi se i Third Party DoubleClick kolačić, samo za ove značajke. Za više informacija o ovom kolačiću posjetite Često postavljana pitanja (FAQ) o privatnosti Google Advertisinga.

-          Google Syndication

Google Syndication je domena u vlasništvu Googlea koju koristimo za pohranu i učitavanje sadržaja oglasa i drugih resursa koji se odnose na oglase za Google AdSense i DoubleClick. Platforma ne upotrebljava metode praćenja na klijentskoj strani.

.

-          Google Tag Manager

Google Tag Manager (upravitelj oznaka) je alat koji objedinjuje naše web-oznake sa pojedinačnim isječcima kodova i omogućuje nam upravljanje preko web sučelja. Googe Tag Manager je izrađen za upravljanje našim potrebama za označavanje, a radi sa Googleovim i drugim web-oznakama.

-          Remarketing.

Ova stranica koristi Remarketing (ponovni marketing) sa uslugom Google Analytics. Pomaže nam da vam pokažemo relevantne oglase koji se odnose na vaše interese van naše stranice. Ovo se postiže zahvaljujući kolačićima. Vi možete odbiti DoubleClick kolačić tako što ćete posjetiti stranice za upravljanje Google oglasima.

-          Hotjar

Uslugu Hotjar koristimo kako bismo razumjeli kako se korisnici kreću unutar po individualnim stranicama naše internetske stranice. Ovaj alat ne prikazuje IP adrese naših posjetitelja unutar sučelja, što omogućuje da podaci svih posjetitelja ostanu anonimni.

4. Bez prijenosa trećim stranama (third parties)

Prospectogroup ispunjava sve potrebne tehničke i organizacijske zahtjeve vezane za sigurnost podataka korisnika na ovoj stranici. Vaši se podaci upotrebljavaju samo na području organizacije i nisu dostupni trećim stranama.

Prospectogroup ne prenosi vaše osobne podatke, a osobito vaše e-mail adrese trećim stranama bez vašeg pristanka.

U svrhu osiguravanja kvalitete usluge, Prospecto.hr koristi kolačiće, neki od njih su potrebni da bi Prospecto.hr postojao. Možete lako upravljati kolačićima u bilo kojem trenutku u postavkama preglednika. Saznajte kako u postavkama. Saznajte kako u postavkama

Razumio sam