Supermarketi  

  Supermarketi

  U kategoriji "Supermarketi" naći ćete promotivne kataloge glavnih maloprodajnih lanaca u Hrvatska. Takođe možete pregledati kataloge supermarketa kao što su Konzum, Kaufland, Lidl, Plodine, Diona, Metro i mnogi drugi. Budite stalno informirani o njihovim trenutnim promocijama i pametno kupujte.
  Bilo da su vam potrebni hrana, piće, artikli za kućanstvo ili drugi proizvodi koje nude najveći trgovinski lanci, mi ćemo vam pomoći da dobijete informacije o situaciji na tržištu i kupite sve što vam je potrebno za vaš dom po povoljnim cijenama.
  Svaki dan postavljamo nove kataloge sa najboljim popustima na tržištu. Ako su vam potrebni brašno, meso, mlijeko, voće, povrće, šećer, slastice, kozmetika... ali ne možete si priuštiti kupovinu skupih proizvoda, naša web stranica će vam olakšati izbor. Pretplatom na naš newsletter ćete dobiti dnevne informacije koje možete koristiti zajedno s obitelji i vašim voljenima, tako da ćete iskoristiti prednost kvalitetne robe po pristupačnoj cijeni.
  Svi glavni supermarketi u zemlji imaju svoje kataloge i brošure koji se ažuriraju skoro svakog tjedna. Svjesni smo velike konkurencije između različitih trgovačkih lanaca i činjenice da u ponudu konstantnodolate novi i bolji proizvodi, sa cijenama koje su često sve niže, upravo ovo je razlog zašto smo napravili ovu platformu - da bi bila vaš kompas pri odabiru robe koju ćete kupiti.
  Osim davanja pristupa trenutnim brošurama i katalozima koje obiluju promocijama glavnih supermarketa, Prospecto.hr vam takođe može pomoći u pronalaženju informacija u vezi sa radnim vremenom trgovina. Takođe objavljujemo i informacije koje će vam pomoći da stupite u kontakt sa trgovinama i saznate više o otvorenim radnim mjestima koja vam mogu biti interesantna, a takođe možete i saznati više o trgovinama kroz ocjene koje su naši korisnici dodijelili pojedinim supermarketima.

  U svrhu osiguravanja kvalitete usluge, Prospecto.hr koristi kolačiće, neki od njih su potrebni da bi Prospecto.hr postojao. Možete lako upravljati kolačićima u bilo kojem trenutku u postavkama preglednika. Saznajte kako u postavkama. Saznajte kako u postavkama

  Razumio sam